Dementie thuiszorg voor dummies

Wiki Article

Van lichte ondersteuning tot intensieve 24-uurs zorg, wij behoren het aan uw behoeften aan. Onze gekwalificeerde experts leveren hoogwaardige zorg in uw vertrouwde omstreken, gericht op het behoud betreffende de zelfstandigheid en levenskwaliteit. Met 24-uurs Zorgservice kiest u vanwege eigen aandacht zorg op maat.

Anders gezegd: 24-uurs zorg thuis beperkt u dan ook in nauwelijks enkel opzicht. Integendeel: wij gadeslaan dit als essentiele taak ervoor te zorgen dat u dan ook blijft genieten met dit leven. Ondanks de zorg die u benodigd bezit.

Klik op deze plaats wegens lees verder Laat de postcode voor, opdat u aan de juiste gebied en regiocoördinator wordt gekoppeld. De woonplaats

Met een indicatie kunt u thuiszorg aanvragen bij een thuiszorgorganisatie tot afwisseling. U kunt ook zelf uw zorg inkopen betreffende een persoonsgebonden budget (PGB).

Nader beschikken over we ons pagina met meest gestelde vragen. Daar kunt u ook al heel veel andere informatie uithalen.

Door te kiezen voor nachtzorg, beseft u absoluut het u dan ook iedere nacht betreffende ons gerust hart kunt gaan naar bed gaan. Als u ‘s nachts de bed uit moet, vanwege bijvoorbeeld een toiletbezoek ofwel medicatie, kan u altijd rekenen op hulp.

Houdt u over kuieren, of geniet u vanuit de rolstoel gaarne van een frisse lucht? Dan gaan wij gaarne betreffende u tot buiten. Op neem een kijkje gaan voor een maatje of kameraadje, een theatervoorstelling bekijken ofwel ons kopje koffie drinken op een terras: dit kan ieder op het programma ogen.

Wegens behulpzame feiten over 24 uurs zorg thuis kunt u dan ook gerust contact betreffende het opnemen. Wij aankomen gaarne voor u langs voor een persoonlijk adviesgesprek teneinde te gluren wat wij vanwege u mogen betekenen.

Het een uitgesproken wens kan zijn teneinde nog een hete tijd via te leveren in uw eigen woonhuis (palliatieve zorg).

Voor 24-uurs Zorgservice begrijpen wij de wil om in de vertrouwde omgeving te blijven wonen. De particuliere thuiszorg is exclusief gemaakt teneinde u te helpen in het behouden over de onafhankelijkheid, zodat u dan ook kunt plezier hebben betreffende het comfort met de persoonlijk woonhuis.

No sensitive gegevens is collected unless you log in to your de zoekmachines account, in that case your choices are linked with your account, for example if you click “like” on a video.

Wilt u dan ook particuliere zorg aanvragen voor ons thuiszorgorganisatie waar kwaliteit voorop staat? click here Mede door de jarenlange ervaring en betrokkenheid mogen we op korte tijdlimiet weet iets wegens u betekenen.

We leveren ons breed scala aan ondersteuning, precies ingesteld op uw wensen. Zo leveren we onder overige:

Gemakkelijk en vertrouwd: In contrast tot een zorginstelling ofwel ziekenhuis, kunt u dan ook thuis blijven en uw dagelijkse routine behouden terwijl u dan ook zorg ontvangt.

Report this wiki page